Όψιμο και υποκριτικό το ενδιαφέρον Σαρακιώτη για το 2% λέει η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 15:57 Όψιμο και υποκριτικό το ενδιαφέρον Σαρακιώτη για το 2% λέει η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας

Πολιτική κόντρα έχει ανάψει η πρωτοβουλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σαρακιώτη να καταθέσει τροπολογία για το 2% που ταλανίζει τους επαγγελματίες στη Λαμία.

Με ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας χαρακτηρίζει όψιμο και υποκριτικό το ενδιαφέρον του βουλευτή καθώς δεν είχε ενδιαφερθεί στα 4,5 χρόνια που ήταν από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει ενημερωθεί για την επίλυσή του.

Η ανακοίνωση:

«Ένα πρόβλημα που ταλανίζει αρκετά χρόνια τώρα του επαγγελματίες της εστίασης στον Δήμο Λαμιεών και αφορά την είσπραξη του δημοτικού φόρου 2% για την περίοδο 2003-2007 καλείται να επιλύσει η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Για το συγκεκριμένο πρόβλημα υπήρξε συνάντηση στο αρμόδιο υπουργείο με πρωτοβουλία της νέας δημοτικής αρχής, του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου και των ίδιων των επαγγελματιών.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γιάννης Σαρακιώτης κατέθεσε τροπολογία για την επίλυση του προβλήματος,θεωρούμε ότι το ενδιαφέρον του κ.Βουλευτή είναι όψιμο και υποκριτικό, ο κ.Σαρακιώτης υπήρξε κυβερνητικός βουλευτής τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Ποίες ενέργειες ανέλαβε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να επιλυθεί ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα;»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση