Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΑΣΥΦ: Πολλά τα προβλήματα που ζητούν λύσεις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 09:02 ΕΑΣΥΦ: Πολλά τα προβλήματα που ζητούν λύσεις

Αποσπάσεις και αποδυνάμωση υπηρεσιών, παλιός εξοπλισμός και απαρχαιωμένος στόλος οχημάτων, βρέθηκαν στην ατζέντα της συζήτησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγο Γεώργιο Κανέλλο.

Όπως σημειώνει το ΔΣ της Ένωσης, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε η διαβεβαίωση για στήριξη από την πλευρά του ΓΕΠΑΔ κάθε δίκαιου αιτήματος στο μέτρο του δυνατού.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:

«Τη Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγο κ. ΚΑΝΕΛΛΟ Γεώργιο.

     Αφού ευχηθήκαμε στον κύριο Γενικό καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα, συζητήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι και  οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

     Ξεκινώντας την συζήτηση αναφερθήκαμε στον μεγάλο αριθμο αποσπασμένων συναδέλφων μας στις περιοχές ανά την Επικράτεια υποδοχής μεταναστών με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση ιδιαίτερα των περιφερειακών αστυνομικών τμημάτων.

     Εν συνεχεία του επισημάναμε την έλλειψη αναλώσιμων υλικών και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, όπως και  την έλλειψη υπηρεσιακών οχημάτων και τον καταπονημένο και απαρχαιωμένο υπάρχοντα στόλο οχημάτων της Φθιώτιδας λόγω των γεωμορφολογικών ιδιαιτεροτήτων του Νομού, που τον καθιστά επικίνδυνο για τους επιβαίνοντες αστυνομικούς.

     Όλα τα παραπάνω καθώς και πολλά άλλα θέματα συζητήθηκαν διεξοδικά, για αρκετή ώρα και σε πολύ καλό κλίμα. Ο κύριος Γενικός από την πλευρά του έδειξε γνώστης των θεμάτων που απασχολούν την Διεύθυνσή μας και αναγνώρισε ότι πολλά από αυτά που θέσαμε όντως ισχύουν. Μας γνώρισε ότι θα είναι δίπλα μας σε όποιο δίκαιο αίτημα του θέσουμε, πάντα βέβαια στο μέτρο του δυνατού και στα όποια ζητήματα άπτονται της αρμοδιότητάς του θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου αυτά επιλυθούν.

     Κλείνοντας, αναφερόμενοι σε όλους τους συναδέλφους θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, πολεμώντας για τα δίκαια αιτήματά σας, αναζητώντας τις καταλληλότερες λύσεις για όλους.»