Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Θερμοπύλες»: Παράρτημα της ΑΗΕΡΑ στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 08:12 «Θερμοπύλες»: Παράρτημα της ΑΗΕΡΑ στη Λαμία

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση σας ανακοινώνουμε την Ίδρυση του Παραρτήματος της ΑΗΕΡΑ : «Θερμοπύλες» με έδρα τη Λαμία.

Η ΑΗΕΡΑ (American Hellenic Educational Progressive Association) ιδρύθηκε το 1922 στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, από 8 φωτισμένους Έλληνες μετανάστες, με αποστολή την προώθηση των ιδεωδών της Ελληνικής Παιδείας, της Φιλανθρωπίας και της πολιτικής υπευθυνότητας, παραλλήλως με την ατομική και την οικογενειακή εξέλιξη και τελειοποίηση των Μελών της, αλλά και ολόκληρης της Κοινωνίας.

Η ΑΗΕΡΑ σήμερα με τα 400 τμήματα της σε όλο τον κόσμο και τα χιλιάδες μέλη της υπερασπίζεται τον Ελληνισμό παγκόσμια και προωθεί τις Ελληνικές Αρχές και αξίες.

Ανάμεσα στα αμέτρητα προγράμματα και δραστηριότητες της ΑΗΕΡΑ, βρίσκουμε τα Νοσοκομεία ΑΗΕΡΑ και Ευαγγελισμός, καθώς και το εμβληματικό Άγαλμα του Λεωνίδα των Θερμοπυλών.

Στα πλαίσια αυτά, θεωρούμε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, αλλά και ευκαιρία για τον τόπο μας, η έλευση αυτής της δραστήριας, ανιδιοτελούς και ανοικτής στην κοινωνία, Οργάνωσης.

Για τα Ιδρυτικά Μέλη της AHEPA: «Θερμοπύλες»

Ο Συντονιστής
Παναγιώτης Ιακωβής