Η απάντηση Τζιαχρήστα για τα οικονομικά του Δήμου Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 18:17 Η απάντηση Τζιαχρήστα για τα οικονομικά του Δήμου Δομοκού

Τα στοιχεία του Ισολογισμού 2018 παραθέτει ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» Δημήτρης Τζιαχρήστας για τα οικονομικά στο Δήμο Δομοκού.

Όπως σημειώνει η ανάρτηση του Δημάρχου τους προκάλεσε έκπληξη και δημοσιεύει τα παρακάτω στοιχεία τα οποία παρουσιάστηκαν αναλυτικά στην επίμαχη συνεδρίαση.

Η απάντηση του κ. Τζιαχρήστα:

Έκπληκτοι παρακολουθήσαμε την ανάρτηση του Δελτίου Τύπου στην ιστοσελίδα του Δήμου Δομοκού σχετικά με Ταμειακό Απολογισμό του 2018 και τις τοποθετήσεις του Δημάρχου για τη διεξαγωγή της 14ης (Ειδικής) και 15ης (Τακτικής) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019.

Η παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας», με παρόντα 10/13 μέλη του στο Δ.Σ., μετά από πολύωρη και διαφωτιστική συζήτηση, ψήφισε θετικά τα θέματα της 14ης Ειδικής Συνεδρίασης (Ισολογισμός – Απολογισμός έτους 2018).

Στην παραπάνω συνεδρίαση παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλα τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου για το έτος χρήσης 2018, παρουσία του ορκωτού λογιστή και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου.

Για την απόδοση λοιπόν της αλήθειας, οφείλουμε να παραθέσουμε ξανά ότι συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και ψηφίστηκε τόσο από την πλειοψηφία, όσο και από την μείζονα μειοψηφία με 21/23 ψήφους υπέρ.

Στοιχεία από τον τελευταίο Ισολογισμό έτους 2018

- ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ: Πλεόνασμα 215.291,70€

(Δεν υπολογίζονται Προβλέψεις για Έκτακτους Κινδύνους 280.000€)

- Σύνολο Διαθέσιμων : 1.942.965,50€

- Βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις προς προμηθευτές: 1.150.262,44€

- Δάνεια Τραπεζών: 47.032,15€

(Αφορά Δάνειο του έτους 2006)

Αναλυτικά, όλα τα στοιχεία του Ισολογισμού – Απολογισμού, βρίσκονται αναρτητέα στο πρόγραμμα Διαύγεια με ΑΔΑ: ΩΙΑ1Ω9Α-Ψ4Λ και είναι διαθέσιμα στον κάθε δημότη.

Βασική προϋπόθεση για συνεργασία, είναι η ύπαρξη πρόθεσης συνεργασίας, κάτι το οποίο δε φαίνεται στα πρώτα δείγματα γραφής της νέας Δημοτικής Αρχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com