Λαμία: Προσπάθησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα μέρα – μεσημέρι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 08:06 Λαμία: Προσπάθησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα μέρα – μεσημέρι

Παρακολουθούσαν που δεν υπήρχαν ένοικοι για να «μπουκάρουν»…

Με κινηματογραφικό τρόπο, δύο γυναίκες Ρομά επιχείρησαν λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης (24/10) να διαρρήξουν διαμερίσματα στις Εργατικές Κατοικίες στα Γαλανέικα Λαμίας.

Ο τρόπος τους για να εισέλθουν βέβαια στην πολυκατοικία δεν διέφερε από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στις εκατοντάδες  δικογραφίες με πρωταγωνιστές Ρομά.

Χτύπησαν διάφορα κουδούνια μέχρι κάποιος απρόσεκτος ένοικος να ανοίξει την κάτω πόρτα της πολυκατοικίας.

Στη συνέχεια όροφο όροφο προσπάθησαν να ελέγξουν που δεν υπήρχαν ένοικοι εντός, κοιτώντας κάτω από την πόρτα ή προσπαθώντας να αφουγκραστούν κινήσεις στον χώρο. Στον 3ο όροφο σταμάτησαν να ελέγξουν διαμέρισμα, έγιναν όμως αντιληπτές από το μικρό σκυλί που υπάρχει εκεί. Αυτό δεν τις αποθάρρυνε παρά κοίταξαν κάτω από την πόρτα για να δουν αν κάποιος τις παρακολουθεί. Η ένοικος είχε ήδη πάει στην πόρτα και τις είχε δει να βγάζουν μια πλαστική κάρτα την οποία θα χρησιμοποιούσαν για να παραβιάσουν την πόρτα. Έσπευσε να γυρίσει την κλειδαριά και τότε οι επίδοξες κλέφτρες έκλεισαν το ματάκι της πόρτας με τα χέρια τους και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας της οποίας το σπίτι προσπάθησαν να διαρρήξουν, επρόκειτο για δύο γυναίκες Ρομά κάποιας ηλικίας, η μία ξανθιά εύσωμη και η άλλη μελαχρινή.

Μπορεί η προσπάθειά τους αυτή τη φορά να μην στέφθηκε από επιτυχία, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού μας σε κάθε κουδούνι, ενώ απαραίτητα είναι και επιπλέον μέτρα προφύλαξης της περιουσίας μας τις ώρες που απουσιάζουμε από το σπίτι.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση