Λαμία: Τον κυνήγησε και πήρε πίσω τα κλεμμένα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 09:03 Λαμία: Τον κυνήγησε και πήρε πίσω τα κλεμμένα (ΦΩΤΟ)

Πήρε στη σειρά τα μαγαζιά και «ψώνιζε» απειλώντας – Τελικά βρέθηκε με χειροπέδες.

Κόκκινο έχει χτυπήσει η παραβατικότητα των Ρομά στο κέντρο της Λαμίας.

Μετά το διπλό επεισόδιο νεαρού «πυγμάχου» - Ρομά στην οδό Καποδιστρίου, το πρωί της Πέμπτης (24/10), το απόγευμα της ίδιας ημέρας σειρά πήρε ομόφυλός του που βγήκε για «ψώνια» χωρίς λεφτά!

Ήταν γύρω στις 19:30’ στην οδό Σατωβριάνδου, λίγο πριν την είσοδο στην πλατεία Πάρκου. Γνωστός στις αρχές, Ρομά που είναι και χρήστης ουσιών, «βούτηξε» από την είσοδο επιχείρησης έτοιμων ενδυμάτων τέσσερα ανδρικά παντελόνια.

Ψύχραιμη και άμεση ήταν η αντίδραση της ιδιοκτήτριας, η οποία ειδοποιήθηκε από συνάδελφό της από το απέναντι κατάστημα, έτρεξε πίσω του και του άρπαξε τα κλεμμένα παντελόνια από τα χέρια.

Ατάραχος ο Ρομά πήγε στη συνέχεια σε κινέζικο κατάστημα, που βρίσκεται απέναντι, όπου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άρχισε να βρίζει και να απειλεί τον ιδιοκτήτη. Ο τελευταίος μάλιστα υποχρεώθηκε να μπει μέσα στο μαγαζί του και να κλείσει την πόρτα!

Εν τω μεταξύ είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία από την ιδιοκτήτρια του πρώτου καταστήματος. Μέχρι να έρθει όμως, ο συγκεκριμένος Ρομά συνέχισε τη δράση του σε κατάστημα επί της οδού Χατζοπούλου αυτή τη φορά, από όπου αφαίρεσε ένα σακβουαγιάζ.

Με το καινούριο του απόκτημα στον ώμο, ανέβηκε σε αστικό λεωφορείο ενώ πίσω του βρισκόντουσαν ήδη άνδρες της Άμεσης Δράσης. Πράγματι μαζί με συναδέλφους τους από το ίδιο Τμήμα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σταμάτησαν το λεωφορείο στο ύψος του Πανεπιστημίου όπου και προχώρησαν στην σύλληψή του Ρομά.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση