Την Τρίτη δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 09:30 Την Τρίτη δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Μακρακώμης

Με εννέα (9) θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 στις 13:00’ στο Συνεδριακό Κέντρο «Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» στη Σπερχειάδα, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης.

Δείτε τα θέματα (Στα εφτά πρώτα θέματα εισηγητής είναι ο Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής):

1. ΕΚΛΟΓΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

2. ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο.Τ.Α. "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ".

3. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: "ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΡΡΟΗΣ - ΣΤΕΡΕΟΠΑΡΟΧΗΣ ΧΕΙΜΜΑΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ".

4. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΩΝ.

5. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: 'ΆΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΕΩΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΠΑΛΑΙΟΒΡΑΧΑΣ".

6. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ".

7. ΕΓΚΡΙΣΗ 1ου Α.Π.Ε. ΚΑΙ 1 ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: "ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΕΩΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΑΑΑΙΟΒΡΑΧΑΣ".

8. ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: "ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ" ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ" (Παναγιώτης Κοντογεώργος).

9. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (Λαμπρινή – Λυδία Ρήγα).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com