Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξανά ελεύθερος ο 37χρονος που λούζει με βενζίνη νεαρές γυναίκες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 09:07 Ξανά ελεύθερος ο 37χρονος που λούζει με βενζίνη νεαρές γυναίκες!

Δεν κρίθηκε επικίνδυνος, ούτε για περίπτωση εγκλεισμού σε ψυχιατρικό ίδρυμα…

Ελεύθερος κυκλοφορεί ξανά από χθες ο 37χρονος, που επιτέθηκε σε γυναίκες σε Βόλο και Νέα Ιωνία, ρίχνοντας τους βενζίνη στο πρόσωπο, με τελευταίο περιστατικό αυτό που συνέβη πριν από περίπου μια εβδομάδα εις βάρος μιας 45χρονης, στην πλατεία της εκκλησίας Πέτρου και Παύλου στη Νέα Ιωνία.

Ο εισαγγελέας υπηρεσίας εξέδωσε χθες διάταξη, ώστε ο φερόμενος ως δράστης να συλληφθεί από την αστυνομία και να οδηγηθεί σε ψυχιατρική δομή για να εξεταστεί. Τελικά κρίθηκε πως δεν χρήζει νοσηλείας με αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι πίσω στους δρόμους…

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι ψυχικά ασθενής για να απαιτηθεί ο εγκλεισμός του, ενώ η αστυνομία από εδώ και στο εξής θα βρίσκεται στο κατόπι του, επιχειρώντας να αποτρέψει μια πιθανή νέα επίθεση με βενζίνη.

Παράλληλα οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες, και δη από τις γυναίκες, να προσέχουν και να καταγγέλλουν περιπτώσεις επιθέσεων από τον 37χρονο, ο οποίος σημειώνεται πως στο παρελθόν για τη δράση του πέρασε την πόρτα των φυλακών Τρικάλων, όπου κρατήθηκε για λίγους μήνες.

Διαβάστε: Ξαναχτύπησε ο άνδρας που «λούζει» με βενζίνη νεαρές γυναίκες 

Πληροφορίες: e-thessalia.gr