Τον Χρήστο Σταϊκούρα είδε ο Φάνης Σπανός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 09:43 Τον Χρήστο Σταϊκούρα είδε ο Φάνης Σπανός

Η Φθιώτιδα και η Στερεά Ελλάδα στο τραπέζι…

Με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα συναντήθηκε την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Ήταν η πρώτη, από μια σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων του Περιφερειάρχη με Υπουργούς της Κυβέρνησης, κατά τις οποίες αναπτύσσεται συγκεκριμένη ατζέντα ζητημάτων της Περιφέρειάς.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν με τον κ. Σταϊκούρα περιλαμβάνεται η διαχείριση και αξιοποίηση μικρών και μεγάλων στοιχείων δημόσιας περιουσίας στη Στερεά Ελλάδα. Ακόμη, η ανασύσταση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, για την οποία δρομολογείται ειδική σύσκεψη μεταξύ των φορέων – μετόχων και του κ. Υπουργού.

Επίσης, τέθηκε το ζήτημα της επίσπευσης και ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης του τέως Οργανισμού Κωπαϊδας, που αφορά δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά και συνολικά τον αγροτικό κόσμο.

Τέλος, συζητήθηκε η ιδιοκτησιακή διευθέτηση και αξιοποίηση των διαθέσιμων χώρων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Βοιωτίας στη Λιβαδειά, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά ξεκινώ τις προγραμματισμένες συναντήσεις μου με Υπουργούς της Κυβέρνησης, με τον Υπουργό Οικονομικών, Στερεοελλαδίτη βουλευτή και φίλο κ. Χρήστο Σταϊκούρα.  Είχαμε μια εξαιρετικά παραγωγική συνεργασία πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα, ενδιαφέροντος της Περιφέρειάς μας. Πρωτίστως, θέσαμε τις βάσεις και δημιουργήσαμε τους διαύλους, που θα μας επιτρέψουν να παράγουμε αποτελέσματα, ωφέλιμα για τους συμπολίτες μας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση