Μία θέση πολιτικού μηχανικού στο Δήμο Δελφών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 09:38 Μία θέση πολιτικού μηχανικού στο Δήμο Δελφών

Για σύναψη μίσθωσης έργου…

Την πρόθεση του Δήμου Δελφών να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου, στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Smart solutίons for HYdrogenpotentίal AWAReness Enhancίng" (Ευφυείς λύσεις για την ενίσχυση της διάχυσης των δυνατοτήτων του υδρογόνου), ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Ταγκαλής.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ένα (1) άτομο ειδικότητας ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών για διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης και έως 01/08/2022, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης για έναν ακόμη χρόνο και έως την ολοκλήρωση του Προγράμματος (01/08/2023).

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.

2. Αντίγραφο Πτυχίου.

3. Βιογραφικό Σημείωμα.

Αιτήσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών (Ρ. Κοντορήγα 12 - Αμφισσα).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από την ημέρα ανάρτησης στην Ιστοσελίδα του Δήμου και για τις επόμενες δέκα (10) ημέρες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση