Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε Καμένα Βούρλα και Στυλίδα ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 13:57 Σε Καμένα Βούρλα και Στυλίδα ο Γιάννης Οικονόμου

Στο πλαίσιο των επαφών του με όλες τις δημοτικές αρχές της Φθιώτιδας…

Με τις συναντήσεις του σε Καμένα Βούρλα και Στυλίδα, ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών του βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Οικονόμου με τις Δημοτικές Αρχές του νομού μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη, τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου, ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις προτεραιότητες του Δήμου. Η αξιοποίηση των ιαματικών πηγών που συνιστούν την ταυτότητα του Δήμου και η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΕΟΤ, η λειτουργία του Κέντρου Υγείας και του νέου σιδηροδρομικού σταθμού, οι παρεμβάσεις παραπλεύρως της ΠΑΘΕ, η κατασκευή αιθουσών στο σχολείο αλλά και η αντιμετώπιση της υποστελέχωσης των υπηρεσιών αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες και τα σημαντικότερα προβλήματα του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Στη συνάντηση του με τη δήμαρχο Στυλίδας, Βιργινία Στεργίου και τους αντιδημάρχους στο Δήμο της Ανατολικής Φθιώτιδας, ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε για το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής να επεκτείνει και να αναπτύξει το λιμάνι της Στυλίδας έτσι ώστε να μπορεί αυτό να αποτελεί εμπορική πύλη για ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα.

Ταυτόχρονα στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίηση των αλιευτικών καταφυγίων που βρίσκονται κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, παρεμβάσεις υποστήριξης της καλλιέργειας της ελιάς που αποτελεί την κύρια απασχόληση για την πλειοψηφία των δημοτών,  η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας στην Στυλίδα, η ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστήριου, καθώς και αποχετευτικά έργα σε Πελασγία, Γλυφα και Ράχες.