Δύο τραυματισμοί αναβατών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ENDURO στη Σπερχειάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 08:06 Δύο τραυματισμοί αναβατών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ENDURO στη Σπερχειάδα

Πλήθος κόσμου στα όμορφη μέρη του Δήμου Μακρακώμης…

Πολύς κόσμος βρέθηκε το τριήμερο 1 – 3 Νοεμβρίου στη Δυτική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στα βουνά της Σπερχειάδας προκειμένου να συμμετάσχει ή να απολαύσει τους διαγωνιζόμενους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ENDURO και στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ENDURO Βορείου – Νοτίου Ελλάδος.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο στις διοργανώσεις της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Σπερχειάδας (ΛΕ.Μ.Σ.) και της Άρτεμις Αθλητικής Ένωσης με τη συνεργασία και του Δήμου Μακρακώμης που με ευχαρίστηση βλέπει την αθρόα προσέλευση κόσμου στην περιοχή.

Βέβαια από τέτοιους αγώνες και με τόσες συμμετοχές δεν έλειψαν και τα απρόοπτα με δύο αναβάτες να έχουν ατύχημα κατά τη διάρκεια τους. Γρήγορα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς ο ένας είχε υποστεί διάσειση και ο άλλος έσπασε από πτώση την κλείδα.

Στους αγώνες βρέθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο Αντιδήμαρχος Πάνος Κοντογεώργος σχολιάζοντας την εξαιρετική προσπάθεια των διοργανωτών και των δεκάδων εθελοντών, που αξιοποιούν με το τρόπο τους τα όμορφα μέρη της περιοχής τους:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση