Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία - ΝΠΣ Βόλος: Αναζητώντας το τρίποντο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 08:20 ΠΑΣ Λαμία - ΝΠΣ Βόλος: Αναζητώντας το τρίποντο

Με στόχο τη νίκη και μόνο τη νίκη, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 20:00’ την ομάδα του Βόλου παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής.

Με τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ΔΑΚΛ η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει επειγόντως τρίποντο, ειδικά απέναντι σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εκείνη.

Για να προσαρμοστούν καλύτερα οι παίκτες του στις ανάγκες του δύσκολου παιχνιδιού, ο έμπειρος τεχνικός έκανε τις τελευταίες προπονήσεις στο ΔΑΚ.

Μετά και την κυριακάτικη προπόνηση ανακοίνωσε την παρακάτω αποστολή:

Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Adejo, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα,  Vanderson, Σάλιακας, Asigba, Βασιλόγιαννης, Bejarano, Ανάκογλου, Δημούτσος, Μπουλούλης, Thuram, Tyronne, Καραμάνος, Romanic.

(Διαβάστε ΕΔΩ για την σύντομη προϊστορία των δύο ομάδων)

Εισιτήρια του αγώνα μπορείτε να προμηθεύεστε με την τιμή της προπώλησης τη Δευτέρα 4/11 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 9:00 με 14:00.

Τιμή εισιτηρίου στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4-VIP-VVIP) ορίζεται στα 15€

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ είναι στα 25€.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) θα εκδίδεται μόνο στις κερκίδες 1 και 2 με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ τα 5€

Την Δευτέρα 4/11 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ εισιτήρια θα διατίθενται από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού στα εκδοτήρια του ΔΑΚ Λαμίας.

Τιμή εισιτηρίου την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ από το απόγευμα σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4-VIP-VVIP) ορίζεται στα 20€

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ από το απόγευμα ορίζεται στα 30€.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) θα εκδίδεται μόνο στις κερκίδες 1 και 2 με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ από το απόγευμα τα 10€.

Θυμηθείτε ότι για να προμηθευτείτε εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζετε υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ σας.

Εισιτήρια του αγώνα διατίθενται και ηλεκτρονικά.

(Πρωτότυπη φωτογραφία Studio Σιμόπουλος)