Βγήκαν για «ψώνια» αλλά δεν είχαν σκοπό να πληρώσουν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 16:24 Βγήκαν για «ψώνια» αλλά δεν είχαν σκοπό να πληρώσουν

Με χειροπέδες βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (2/11) στη Λιβαδειά, ένας 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου διερευνώνται, μετέβη με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε υποκατάστημα super market της περιοχής και αφαίρεσαν (2) φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά.

Τους κλέφτες αναζήτησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, οι οποίοι και εντόπισαν το ύποπτο όχημα με τον 37χρονο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα προϊόντα, ενώ ομοίως κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της ίδιας ημέρας αστυνομικοί του ΑΤ Ορχομενού συνέλαβαν έναν 25χρονο Έλληνα επίσης για κλοπή.

Ο συλληφθείς, είχε αφαιρέσει νωρίτερα από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή, ένα ρολόι χειρός και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί άμεσα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ανωτέρω ρολόι, καθώς και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση