Διοίκηση ΓΝ Λαμίας: Ιδιαίτερα επιτυχημένη η ημερίδα για τις «Λοιμώξεις Αναπνευστικού»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 17:42 Διοίκηση ΓΝ Λαμίας: Ιδιαίτερα επιτυχημένη η ημερίδα για τις «Λοιμώξεις Αναπνευστικού»

Ενημέρωση για παιδιά και ενήλικες για ότι νεότερο στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων αλλά και για τις νοσηρές συνέπειες του καπνίσματος…

Με δελτίο τύπου ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης συγχαίρει όλους τους συντελεστείς της επιστημονικής ημερίδας που διεξήχθη στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων με θέμα «Λοιμώξεις Αναπνευστικού, ενήλικες και παιδιά. Τι νεότερο;».

Διαβάστε περισσότερα:

«Με επιτυχία και πολύ μεγάλη προσέλευση του κοινού, διοργανώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 02 Νοεμβρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων, η υψηλού επιστημονικού επιπέδου Ημερίδα με θέμα: «Λοιμώξεις Αναπνευστικού, ενήλικες και παιδιά. Τι νεότερο;» από το Πνευμονολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και την Ομάδα Λοιμώξεων Αναπνευστικού της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

Στην Ημερίδα υπήρξε ενημέρωση για την αντιμετώπιση των Λοιμώξεων του Αναπνευστικού, της παιδικής παχυσαρκίας, την ανάγκη εμβολιασμού του πληθυσμού καθώς και για την αντιμετώπιση των πολλών νοσηρών συνεπειών του καπνίσματος σε παιδιά και ενήλικες.

Πρωτίστως θα θέλαμε να συγχαρούμε για της ομολογουμένως αρτιότατη διεξαγωγή και οργάνωση της  Ημερίδας τον Κο Μάνο Εμμανουήλ (Πνευμονολόγο – Φυματιολόγο, Επιμελητή Α΄, Υπεύθυνο Λειτουργίας Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος και Βρογχολογικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου μας και να  ευχαριστήσουμε τους συντελεστές - ομιλητές της Ημερίδας και συγκεκριμένα την Κα Κατσαούνου Παρασκευή, (Επίκουρη Καθηγήτρια Πνευμονολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, ΓΝΑ Ευαγγελισμός, Συντονίστρια Ομάδος Λοιμώξεων ΕΠΕ τ. Πρόεδρος Ομάδας Διακοπής Καπνίσματος και Ιατρικής Εκπαίδευσης και μέλος της Ομάδος Ελέγχου του Καπνού της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρίας), τον Κο Ανταχόπουλο Χαράλαμπο, (Αναπληρωτή Καθηγητή Παιδιατρικής - Λοιμωξιολογίας, Γ΄ Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης), την Κα Τσικρικά Σταματούλα (Πνευμονολόγο, Ιατρό Δημόσιας Υγείας, Συντονίστρια Ομάδας Λοιμώξεων ΕΠΕ, Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η ΣΩΤΗΡΙΑ») και την Κα Παπαγιάννη Μαρία (Παιδοενδοκρινολόγο, Ακαδημαϊκή Υπότροφο,  Γ΄ Παιδιατρικής ΚλινικήςΑΠΘ).

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Λαμιέων για την παραχώρηση της αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου, το Αυτοτελές Τμήμα Ελέγχου, Ποιότητας, Έρευνας & Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης για την οργάνωση της Ημερίδας και φυσικά τους Εθελοντές του Μητρώου Εθελοντών τα& Εθελοντικών Ομάδων του Νοσοκομείου μας, για την μοναδική ακούραστη εθελοντική τους προσφορά και το χαμόγελο τους, που συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης της Ημερίδας.»

Διαβάστε επίσης: Επιστημονική ημερίδα στη Λαμία για τις λοιμώξεις αναπνευστικού

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση