Νέο έκτακτο δελτίο - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 08:08 Νέο έκτακτο δελτίο - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ. Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν τις επόμενες ώρες.

Αγριεύει ξανά ο καιρός τις επόμενες ώρες! Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο, αυτή τη φορά προειδοποιώντας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, ο καιρός να χαλάσει από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη, με βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Οι πρώτες περιοχές που θα “χτυπηθούν” από το νέο κύμα κακοκαιρίας εξπρές θα είναι τα βορειότερα νησιά του Ιονίου και κυρίως η περιοχή της Κέρκυρας.

Το πρωί της Πέμπτης, η κακοκαιρία θα πλήξει την Ήπειρο και από το μεσημέρι τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και ίσως τη δυτική Στερεά.

Καιρός – Τι προβλέπει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους προβλέπονται:

1.από τα μεσάνυχτα της σημερινής ημέρας (Τετάρτη 06-11-2019) στα βορειότερα νησιά του Ιονίου (κυρίως στην περιοχή της Κέρκυρας)

2.από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (07-11-2019) στην Ήπειρο (κυρίως στα δυτικά τμήματα) και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και πιθανώς στη δυτική Στερεά.

3.τα ισχυρά φαινόμενα αναμένονται μέχρι τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (07-11-2019)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση