Σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης και αποκατάστασης φθορών του ΕΠΑΛ Θήβας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 13:55 Σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης και αποκατάστασης φθορών του ΕΠΑΛ Θήβας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες επισκευής και συντήρησης του κτιρίου του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Θήβας, έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" του ΥΠΕΣ και Ιδίους Πόρους και συμβασιοποιήθηκε στο ποσό των 46.523,23€ με ΦΠΑ.

Το έργο αποσκοπεί στη βελτίωση της ασφάλειας του σχολικού συγκροτήματος και της λειτουργικότητάς του, στην εξασφάλιση της χρηστικής άνεσης από τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό και στην ανάπτυξη ενός υγιούς, αναβαθμισμένου και αισθητικά βελτιωμένου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν: αποκατάσταση τοπικών βλαβών στοιχείων οπλισμένου σκυροδέματος, καθαίρεση σαθρών οροφοκονιαμάτων και επιχρισμάτων και ανακατασκευή αυτών (σποραδικά), επισκευή και συντήρηση W.C., καθαίρεση φθαρμένων και επικίνδυνων προστατευτικών κιγκλιδωμάτων εξωστών και κλιμάκων και αντικατάσταση αυτών, καθαίρεση των σαθρών τμημάτων (σποραδικών) του προστατευτικού στηθαίου εξώστη και ανακατασκευή αυτού, τοποθέτηση νέων κιγκλιδωμάτων, καθαίρεση και αντικατάσταση φθαρμένων υδρορροών και κατασκευή νέων, στεγανοποίηση αρμών οροφής μεταξύ κτιρίων, αποξήλωση και επανακατασκευή κατεστραμμένων πλακοστρώσεων αύλειου χώρου και ασφαλτόστρωση αύλειου χώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com