Φθιώτιδα: Ψάχνουμε σπίτι για τον "Κανέλλο" που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έμεινε τυφλός

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 09:55 Φθιώτιδα: Ψάχνουμε σπίτι για τον "Κανέλλο" που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έμεινε τυφλός

Δυστυχώς ο άτυχος σκυλάκος δεν μπορεί να ζήσει πια έξω, μετά το ατύχημα που είχε, και ψάχνει ένα σπίτι για να τον φιλοξενήσει - Διαβάστε την έκκληση που κάνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Δήμου Καμένων Βούρλων "Φίλοι Καρδιάς"

«Σπίτι ΑΜΕΣΑ να υιοθετηθεί ψάχνει ο άτυχος αδέσποτος σκυλάκος Κανέλλος, ο οποίος χτυπήθηκε πριν από λίγο καιρό, από αυτοκίνητο στο Μώλο Φθιώτιδας. Δυστυχώς το ζώο έχασε την όρασή του μετά από αυτό και έμεινε τυφλό-βλέπει λίγες σκιές. Η επιβίωσή του είναι σχεδόν αδύνατη στους επικίνδυνους δρόμους. Όποιος θέλει να του δώσει μια ευκαιρία, ας του ανοίξει το σπίτι του ώστε να ζήσει ασφαλής.

Η άτυχη αυτή ψυχούλα είναι 7-8 ετών και ζυγίζει περίπου 15 κιλά.

Όλη του την ζωή την πέρασε στους δρόμους του Μώλου , τώρα όμως η ζωή του δυσκόλεψε αρκετά καθώς πλέον δεν βλέπει ,δεν μπορεί να προστατευτεί από αυτοκίνητα και ανθρώπους που δεν τον συμπαθούν..... Όποιος πραγματικά θέλει να βοηθήσει τον Κανέλλο να στείλει μήνυμα στον σύλλογο μας!»

https://www.facebook.com/filoikardias.gr/

Προσαρμοσμένη αναζήτηση