Οριστικά αποτελέσματα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 16:27 Οριστικά αποτελέσματα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Ε/2018 για την πλήρωση οκτώ (8) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, στο γνωστικό αντικείμενο ‘’Νομικής’’ [κωδικός θέσης: 10001] και για την πλήρωση πέντε (5) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, στο γνωστικό αντικείμενο ‘’Πληροφορικής’’ [κωδικός θέσης: 10002], με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, κληθέντων υποψηφίων σε συνέντευξη αλλά μη προσελθόντων (αποκλειόμενων) καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Ο πίνακας προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.7.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com