Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Γιάννη Λούκα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 15:17 Συλλυπητήρια για το θάνατο του Γιάννη Λούκα

Η είδηση του θανάτου του Επίτιμου προέδρου των Επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας, Γιάννη Λούκα, σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας

Με θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του Επίτιμου Προέδρου της Ομοσπονδίας μας  Γιάννη Λούκα

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Φραντζή Λαμίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εκφράζει τε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια  του εκλιπόντος.

...............................................................................................

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα, την είδηση του θανάτου του, του επί σειρά ετών Προέδρου της ΟΕΒΕ Φθιώτιδας, Γιάννη Λούκα.

Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε από κοντά, έχουμε να πούμε τα καλύτερα τόσο για τον ακέραιο χαρακτήρα όσο και για τη δυναμική του προσωπικότητα. Ήταν πάντα μπροστάρης στις διεκδικήσεις,  σε συνδικαλιστικές δράσεις,  αγωνιζόμενος με σθένος για τους επαγγελματίες του νομού. Ήταν πάντα ενεργός πολίτης χωρίς η δράση του να χρωματιστεί από κόμματα ή παρατάξεις. Ήταν ανθωπος με ήθος και όραμα, που προσπαθούσε με τη δράση του να εμπνεύσει τη νέα γενιά επαγγελματιών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας και σύσσωμο το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και, ακολουθώντας την επιθυμία τους,  αντί στεφάνου, θα καταθέσει ως δωρεά χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου.

Αιωνία του η μνήμη

...............................................................................................

Διαβάστε τη συλλυπητήρια ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Η αναπάντεχη είδηση της απώλειας του Γιάννη Λούκα προκάλεσε σε όλους μας, απέραντη θλίψη και οδύνη. Υπήρξε ένας εξαίρετος και αξιόλογος άνθρωπος, γνήσιος εκφραστής της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, άνθρωπος με όραμα και ιδιαίτερα χαρίσματα. Ήταν υπόδειγμα ήθους και ακεραιότητας, αγνός αγωνιστής και μπροστάρης  στους αγώνες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων & επαγγελματιών. Ο Γιάννης πίστευε στη δημιουργικότητα και το ταλέντο ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, προσπαθώντας να μεταφέρει στη νέα γενιά τις αξίες και τα ιδανικά του υγιούς επιχειρείν, να εμπνεύσει και να παρακινήσει. Από το 2005 υπηρέτησε την Ομοσπονδία ΕΒΕ Φθιώτιδας από τη θέση του Αντιπροέδρου και από το 2007 έως το 2015 από τη θέση του Προέδρου. Στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας υπήρξε Γενικός Γραμματέας από το 2009 έως το 2011. Όλοι εμείς σήμερα που υπηρετούμε τον Επιμελητηριακό θεσμό, οφείλουμε να έχουμε ως πρότυπο τον άνθρωπο πρώτα απ’ όλα Γιάννη Λούκα και οδηγό το σημαντικό έργο που αφήνει πίσω του.

Η πολυδιάστατη διαδρομή του συνδέθηκε με πλούσιο κοινωνικό και συνδικαλιστικό έργο κερδίζοντας επάξια το σεβασμό και την αγάπη όλων των συναδέλφων επαγγελματιών.

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας συμπαραστέκεται σύσσωμο στο πένθος για τον χαμό του, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του & στους οικείους του, και ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού αποφάσισε:

  • Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας στην κηδεία του
  • Να κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία προς τιμήν του
  • Να καταθέσει ως δωρεά χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου

Αιωνία του η μνήμη.

....................................................................................

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ:

«Με βαθιά οδύνη ακούσαμε το άγγελμα για την απώλεια του παλιού μέλους της ομάδος μας με ενεργό συμμετοχή στα διοικητικά, Γιάννη Λούκα σε ηλικία 64 ετών. Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ενώ σύσσωμο το συμβούλιο θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της πατρίδας μας που θα τον σκεπάσει».

............................................................................................

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Υπάτης:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιάννη Λούκα.

Ο Γιάννης Λούκας ως επικεφαλής επί σειρά ετών στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Φθιώτιδας, ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση και πρωτοστάτησε στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων επαγγελματιών του Νομού μας. 

Αγωνιστής, ασυμβίβαστος, δε χαριζόταν σε κανέναν διατυπώνοντας πάντα αυτό που πίστευε σωστό και το σημαντικότερο χωρίς να διεκδικεί οφίτσια αν και του προσφέρθηκαν αρκετές πολιτικές θέσεις.

Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό.

Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Υπάτης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του και ακολουθώντας την επιθυμία τους,  αντί στεφάνου, καλεί τα μέλη του να καταθέσουν ως δωρεά χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου.

Γιάννη, να έχεις καλό Παράδεισο και μνήμη αιωνία.»

Ζιάκας Γ. Νικόλαος
Μέλος ΔΣ ΕΒΕ Φθιώτιδας

...........................................................................................