Λαμία: Ρομά έβρισε, έφτυσε και χτύπησε τον πρόεδρο της Ανθήλης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 09:08 Λαμία: Ρομά έβρισε, έφτυσε και χτύπησε τον πρόεδρο της Ανθήλης

Από την ψύχραιμη αντίδραση του προέδρου της κοινότητας αποφεύχθηκαν τα επεισόδια στο χωριό - Τι είπε ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport.

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί όταν ο πρόεδρος της Ανθήλης κ. Πέτρος Φούντας κλήθηκε από συγχωριανούς του για ένα πρόβλημα που υπήρχε με κάποιον ρομά και ζήτησαν να καλέσουν το υγειονομικό.

Όταν ο πρόεδρος έφτασε στο σημείο δέχθηκε την επίθεση από νεαρό ρομά, ο οποίος μπροστά σε άλλους συγχωριανούς άρχισε να τον βρίζει χυδαία, να τον φτύνει, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε, με "κουτουλιά" και γροθιά, ρίχνοντας κάτω και το μηχανάκι.

Παρά την απρόκλητη επίθεση ο πρόεδρος αντέδρασε ψύχραιμα και έτσι αποφεύχθηκε "θερμό επεισόδιο" με απρόβλεπτες συνέπειες. Ωστόσο ενημερωσε την αστυνομία, θα καταθέσει μήνυση και θα γίνει Γενική Συνέλευση των κατοίκων γιατί η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει.

Παρά την έφοδο της αστυνομίας και των υπηρεσιών, που εγινε πριν από λίγες ημέρες, οι παραβατικοί ρομά συνέδεσαν πάλι παράνομα το ρεύμα στα σπίτια και συνεχίζουν τις κλοπές. Οι κάτοικοι είναι πλέον εξοργισμένοι και απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

«Δεν έχουμε τίποτα με τους νόμιμους και οικογενειάρχες ρομά. Έχουμε πρόβλημα με τους παραβατικούς και τους παράνομους. Ακόμα και οι ίδιοι μας ζητούν να φύγουν οι παράνομοι από το χωριό...», δηλώνει ο πρόεδρος της Ανθήλης στο LamiaReport.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση