Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: «Έφοδος» τη νύχτα σε πρατήριο - Γιατί έσπασαν τις τζαμαρίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 09:25 Λαμία: «Έφοδος» τη νύχτα σε πρατήριο - Γιατί έσπασαν τις τζαμαρίες

Ο καπνός του συναγερμού αιφνιδίασε τους διαρρήκτες που τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο...

Δεν είχε την... αναμενόμενη επιτυχία το «ντου» των κουκουλοφόρων διαρρηκτών που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/11) σε πρατήριο στον παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος της Ανθήλης.

Οι άγνωστοι δράστες μπούκαραν λίγο πριν τις 4:30’ τα ξημερώματα στο πρατήριο, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο.

Η μέθοδος τους προσομοιάζει με την κλοπή – διάρρηξη που είχε σημειωθεί τον περασμένο Οκτώβριο σε κοντινή επιχείρηση υγρών καυσίμων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δράστες αφαίρεσαν 200 ευρώ που βρήκαν στο ταμείο, αυτή τη φορά όμως δεν κατάφεραν να σηκώσουν το χρηματοκιβώτιο.

Πιθανότατα αιφνιδιάστηκαν από το αντικλεπτικό σύστημα που γέμισε με καπνούς το χώρο, με τους θρασύτατους διαρρήκτες να προβαίνουν σε θραύση όλων των υαλοπινάκων για τη διαφυγή τους.

Όπως σημειώσαμε δεν κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο, άφησαν πίσω τους όμως εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας που συγκεντρώνει στοιχεία για τη δράση των κουκουλοφόρων διαρρηκτών. Ελέγχεται επίσης αν συνδέονται και με τη διάρρηξη – κλοπή που έγινε μεταξύ 17ης και 18ης Νοεμβρίου σε γνωστή επιχείρηση με ανταλλακτικά και αυτοκίνητα, όπου οι δράστες εισέβαλαν σπάζοντας την κεντρική είσοδο με το όχημα που οδηγούσαν.

Στη συγκεκριμένη κλοπή η λεία τους ήταν ένα χρηματοκιβώτιο με έγγραφα, ένα ρολόι χειρός του ιδιοκτήτη και δύο φορολογικούς μηχανισμούς, συνολικής αξίας 1.300 ευρώ, ενώ η ζημιά που άφησαν πίσω τους ξεπερνάει τα 3.000 ευρώ.