Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανθήλη: «Μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 07:45 Ανθήλη: «Μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα» - ΒΙΝΤΕΟ

Θα γκρεμιστούν τα παράνομα κτίσματα στην Ανθήλη - Δείτε βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επιχείρηση «σκούπα» που έγινε σήμερα το πρωί στην Ανθήλη Λαμίας.

Νέα έφοδο έκαναν το πρωί στον καταυλισμό των ρομά της Ανθήλης οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης της Δ.Α. Φθιώτιδας.

Οι κάτοικοι της κοινότητας έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους, αφού η παραβατικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. «Τρέχουν μεθυσμένοι με υπερβολική ταχύτητα μέσα στους δρόμους. Θα σκοτώσουν κάποιο παιδάκι με ποδήλατο.... Μας απειλούν ότι θα μας κάψουν... Κάθε μέρα μπαίνουν σε σπίτια και κλέβουν, δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση....Έχουμε γίνει Σικάγο...», λένε μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport.

Οι ρομά τα προηγούμενα χρόνια έφτιαξαν έναν καταυλισμό με παραπήγματα μέσα σε περιοχή Natura" και όλα καταγράφονται από την Πολεοδομία του Δήμου, ώστε να επιβληθούν τα πρόστιμα και να κατεδαφιστούν, όσα κριθούν παράνομα.

«Είναι αυστηρή εντολή του Δημάρχου να μην υπάρξει καμία ανοχή στην παραβατικότητα. Ο νόμος είναι για όλους και θα εφαρμοστεί ώστε να μπει ένα τέλος στην παραβατικότητα και να αποκατασταθεί η τάξη στην Ανθήλη. Οι παραβάτες θα απομακρυνθούν και ο Δήμος θα είναι πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Ανθήλης...», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σταυρογιάννης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή έφοδο των υπηρεσιών του Δήμου και της Αστυνομίας στον καταυλισμό της Ανθήλης.