Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου συναντήθηκε ο Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 10:35 Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου συναντήθηκε ο Θύμιος Καραΐσκος

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λαμιέων και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα συνυπογράψουν ο Δήμαρχος Λαμιέων και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου.

Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Ζήση Μαμούρη και άλλους Πανεπιστημιακούς συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Θύμιος Καραΐσκος. Η συνάντηση δεν περιορίστηκε μόνο στα θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Τμημάτων της Λαμίας, αλλά οι δυο πλευρές προχώρησαν ακόμη πιο πέρα αφού αποφάσισαν να υπογράψουν μνημόνιο συνεργασίας.

Δείτε τι δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Λαμιέων:

«Σήμερα είχα τη χαρά και την τιμή να υποδεχτώ τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Ζήση Μαμούρη, τον κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών, κ. Παντελή Μπάγκο και τον Πρόεδρο του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, κ. Ιωάννη Αναγνωστόπουλο.

Συζητήσαμε για τα διάφορα λειτουργικά ζητήματα που αφορούν στα τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που βρίσκονται στον Δήμο μας. Όμως δεν μείναμε εκεί. Με στόχο να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας, συμφωνήσαμε στη σύναψη ενός μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Δήμου Λαμιέων.



Το μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο θα οριστικοποιηθεί άμεσα, θα δίνει έμφαση στη συμμετοχή του Πανεπιστημίου, μέσω του Τμήματος Ιστορίας, στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 2.500 χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών, αλλά και τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Η Παιδεία και η Ανώτατη Εκπαίδευση αποτελούν προϋπόθεση ανάπτυξης και ευημερίας. Όχι μόνο για τη Λαμία, αλλά για κάθε τόπο. Αυτός είναι ο λόγος που αποτελούν έναν από τους βασικότερους άξονες στο σχέδιο μας για τον Δήμο
».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση