Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έσπασαν τη τζαμαρία φούρνου με καπάκι φρεατίου για να κλέψουν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 08:46 Έσπασαν τη τζαμαρία φούρνου με καπάκι φρεατίου για να κλέψουν

Σεσημασμένος Ρομά ο ένας εκ των δύο δραστών…

Ένα αρτοποιείο στην περιοχή της Λιβαδειάς, «πλήρωσε» την παράνομη δράση δύο ανδρών Ρομά ηλικίας 33 και 22 ετών, οι οποίοι τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/11) έθραυσαν την κεντρική του είσοδο προκειμένου να εισέλθουν στο εσωτερικό του για να κλέψουν.

Μάλιστα η μέθοδος τους δεν ήταν καθόλου… διακριτική, αφού χρησιμοποίησαν το καπάκι από ένα φρεάτιο της ΔΕΥΑΛ, προκαλώντας υλικές ζημιές στο κατάστημα.

Τελικά δε βρήκαν κάποιο χρηματικό ποσό στο εσωτερικό του και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς να αφαιρέσουν κάποιο άλλο αντικείμενο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με Αστυνομικές Δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις στην περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν το ίδιο πρωί το όχημα με τους κατηγορουμένους. Οι τελευταίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς όπου και συνελήφθησαν.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο 33χρονος, ενέχεται και σε μία ακόμα κλοπή από κρεοπωλείο στην Αλίαρτο Βοιωτίας, η οποία διαπράχθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα και μάλιστα με την ίδια ακριβώς μέθοδο. Στη συγκεκριμένη διάρρηξη – κλοπή ο 33χρονος είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Επιπλέον σημειώνεται ότι σε βάρος του 33χρονου, εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές Αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών, για διάπραξη κλοπών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.