Δράση στη Λαμία για την ενημέρωση κατά της βίας των γυναικών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 09:10 Δράση στη Λαμία για την ενημέρωση κατά της βίας των γυναικών

Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών…

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου 2019, αστυνομικοί, αλλά και μέλη δομών του Δήμου Λαμιέων, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25η Νοεμβρίου) και της κοινής δράσης απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή βίας.

Η πρωτοβουλία ανήκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας των Φύλων (ΚΕΘΙ).

Στη Λαμία εκτός των αστυνομικών υπαλλήλων, συμμετείχαν στη διανομή του υλικού και την ενημέρωση των πολιτών, τα μέλη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Λαμίας και τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών και ανήλικων Παιδιών Λαμίας με το σύνθημα «έχεις φωνή, είμαστε δίπλα σου».

Σημειώνουμε ότι και στη Λαμία λειτουργεί από την Ελληνική Αστυνομία Υπηρεσία Αντιμετώπισης της Ενδοοικογενειακής Βίας, όπου εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να βοηθήσει σε ανάλογα προβλήματα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση