Λαμία: Πλημμύρισε το κτίριο του Πανεπιστημίου (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 07:55 Λαμία: Πλημμύρισε το κτίριο του Πανεπιστημίου (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Τριτοκοσμικές καταστάσεις καταγγέλλουν οι φοιτητές…

Εικόνες που δεν παραπέμπουν σε πανεπιστημιακό ίδρυμα και μάλιστα εν έτει 2019, αντίκρισαν οι φοιτητές και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τμήματα με έδρα τη Λαμία το πρωί της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου.

Η δυνατή βροχή που έπεφτε από το βράδυ της προηγούμενης, είχε ως αποτέλεσμα, πολλά σημεία του παλιού κτιρίου της Ακαδημίας να πλημμυρίσουν και να προκαλέσουν τη δικαιολογημένη οργή των φοιτητών.

Στην κυριολεξία η συγκεκριμένη εικόνα ήταν οι… σταγόνες που πλημμύρισαν το ποτήρι της υπομονής τους, αφού από την προηγούμενη εβδομάδα η γενική συνέλευσή τους είχε αποφασίσει σε κινητοποιήσεις με ένα από τα βασικά θέματα η «πλήρης επισκευή και συντήρηση των κτιρίων της Σ.Θ.Ε.».

Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένα κομμάτι της γυάλινης οροφής βρέθηκε στο έδαφος ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί άνθρωπος, ενώ η αντικατάσταση του έγινε από ένα κομμάτι τσίγκου εγκυμονώντας κινδύνους όπως υποστηρίζουν οι φοιτητές.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Σημειώνουμε το σύνολο των αιτημάτων των φοιτητών όπως καταγράφηκε στη γενική συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου την Τρίτη 19 Νοεμβρίου:

• Πλήρης επισκευή και συντήρηση των κτιρίων της Σ.Θ.Ε.

• Δωρεάν Σίτιση για όλους τους φοιτητές και βελτίωση υποδομών σίτισης

• Δωρεάν μεταφορές για όλους τους φοιτητές

• Πραγματοποίηση εμβόλιμης εξεταστικής σε όλα τα τμήματα της Σ.Θ.Ε.

• Κάτω τα χέρια από το άσυλο!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση