Ανοιχτή σύσκεψη του Συνδικάτου Μετάλλου για τη ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 10:07 Ανοιχτή σύσκεψη του Συνδικάτου Μετάλλου για τη ΛΑΡΚΟ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 το πρωί, στον κινηματογράφο «Ίλιον» για την οργάνωση και το συντονισμό του αγώνα για βιώσιμη λύση και ασφαλή εργασία.

Ανοιχτή σύσκεψη με θέμα την οργάνωση και το συντονισμό του αγώνα για τη ΛΑΡΚΟ, διοργανώνει το Συνδικάτο Συγκολλητών Εργατοτεχνικών και Υπαλλήλων Μετάλλου Νομού Φθιώτιδας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:30’ το πρωί, στον κινηματογράφο «Ίλιον» του οικισμού ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας με στόχο να

Παρθούν ουσιαστικά μέτρα έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Να σταματήσουν τα θανατηφόρα εργατικά «ατυχήματα», οι επαγγελματικές ασθένειες, που είναι αποτέλεσμα της διαχρονικής, συνειδητής απαξίωσης - εγκατάλειψης της ΛΑΡΚΟ από όλες τις κυβερνήσεις.

Να διασφαλιστεί το δικαίωμα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην εργασία, πράγμα που απαιτεί, την ακύρωση των σχεδίων της παραπέρα ιδιωτικοποίησης - εκποίησης της ΛΑΡΚΟ.

Να χρηματοδοτηθεί η ΛΑΡΚΟ από το Κράτος, για να εκσυγχρονιστεί, να αναπτυχθεί παραπέρα με την κατασκευή μονάδας ανοξείδωτου χάλυβα. Να προσφέρει με αυτόν τον τρόπο νέες θέσεις εργασίας, χωρίς σκλαβοπάζαρο, με μόνιμη και σταθερή δουλειά και Συλλογικές Συμβάσεις, δίνοντας έτσι ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες και στη Χώρα μας συνολικά,  κατοχυρώνοντας έτσι τον ορυκτό πλούτο και την αξιοποίησή του, με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων και του ελληνικού λαού, ως λαϊκή περιουσία .

Η πρόσκληση αφορά όλον τον κόσμο, σωματεία, συλλόγους, επιστημονικούς φορείς, κοινότητες, δήμους, περιφέρειες, κατοίκους, σχολεία, πανεπιστήμια, ΠΛΗΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, όπως αναφέρει το Συνδικάτο στην πρόσκλησή του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση