Νέα πρόσωπα στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 09:18 Νέα πρόσωπα στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας

Ανακοινώθηκε από την ΕΛΜΕ Φθιώτιδας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο όπως προέκυψε από τις εκλογές της περασμένης εβδομάδας και τη συγκρότησή του σε σώμα μετά και τις παραιτήσεις εκλεγέντων μελών.

Συγκεκριμένα από την πλειοψηφήσασα παράταξη των «Ανεξάρτητων», παρέμεινε όπως και πέρυσι, μόνο ο Δημήτρης Προύσαλης ο οποίος αναλαμβάνει ομόφωνα ξανά Πρόεδρος του ΔΣ. Παραιτήθηκαν οι Παλέτσος, Πυργολιού (τακτικοί) και Λιανού (αναπληρωματική) και στη θέση τους ανέλαβαν οι, Τυμπλαλέξη και Κυρκόπουλος.

Αντίστοιχα από την Ενωτική Κίνηση παρέμεινε ο Γιώργος Ζάχος και ο Γιάννης Δήμος ανέλαβε στη θέση του Γιώργου Κατσαούνου.

Τέλος από τη ΔΑΚΕ παρέμεινε στο ΔΣ ο Γιάννης Μπουλαλάς, ενώ στη θέση της Γεωργίας Παντίδου ανέλαβε ως Αντιπρόεδρος η Γεωργία Καραγιάννη.

Σημειώνουμε ότι η απόφαση για το νέο ΔΣ ήταν ομόφωνη.

Το νέο ΔΣ λοιπόν έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Προύσαλης Δημήτρης

ΑΝΤ/ΔΡΟΣ: Καραγιάννη Γεωργία

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τυμπλαλέξη Μαρία

ΤΑΜΙΑΣ: Κυρκόπουλος Αθανάσιος

ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ζάχος Γεώργιος

ΜΕΛΟΣ: Δήμος Ιωάννης

ΜΕΛΟΣ: Μπουλαλάς Ιωάννης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com