Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Αυτός που περίμενε δεν ήταν ο λογιστής!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 08:12 Λαμία: Αυτός που περίμενε δεν ήταν ο λογιστής!

Απίστευτο περιστατικό απάτης στο κέντρο της Λαμίας…

Μια πολύ περίεργη υπόθεση απάτης εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της Λαμίας με «θύμα» μια 72χρονη Λαμιώτισσα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ανέλαβε για λογαριασμό της κόρης της να παραδώσει στο λογιστή της το ποσό των 150 ευρώ, ο οποίος θα την περίμενε έξω από το 9ο Δημοτικό Σχολείο στην οδό Σατωβριάνδου, λίγα τετράγωνα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Η 72χρονη, που δεν ήξερε φυσιογνωμικά το λογιστή, πλησίασε κάποιον κύριο που περίμενε μέσα σε ένα λαχανί αυτοκίνητο και τον ρώτησε αν είναι εκείνος που περίμενε τα χρήματα από την κόρη της. Η απάντηση ήταν καταφατική και η ηλικιωμένη του παρέδωσε το ποσό.

Της έκανε όμως εντύπωση που δεν της έδωσε κάποια απόδειξη και ευτυχώς συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του.

Μετά από μερικά λεπτά στο σημείο έφθασε ο πραγματικός λογιστής και όταν είδε την ηλικιωμένη κυρία κατάλαβε ότι επρόκειτο για τη μητέρα της πελάτισσας του και της συστήθηκε. Τότε συνειδητοποίησαν μαζί ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα απάτης και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τα στοιχεία του υποτιθέμενου «λογιστή» δόθηκε στους σταθμούς που βρισκόντουσαν σε βάρδια και άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις προκειμένου ο δράστης να προσαχθεί και να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του.