Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεαρό ζευγάρι και ανήλικος «χτυπούσαν» περίπτερα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 08:43 Νεαρό ζευγάρι και ανήλικος «χτυπούσαν» περίπτερα (ΦΩΤΟ αρχείου)

Στον Εισαγγελέα μια 19χρονη και ένας 18χρονος…

Εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Καρπενησίου δύο υποθέσεις που αφορούσαν απόπειρα διάρρηξης περιπτέρου και διάρρηξη μετά κλοπής προϊόντων από ένα άλλο, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο Καρπενήσι.

Ως δράστες συνελήφθησαν μία 19χρονη Ελληνίδα, ένας 15χρονος επίσης Έλληνας και ένας 18χρονος Βούλγαρος.

Οι τρεις τους αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας προσπάθησαν αρχικά να διαρρήξουν ένα περίπτερο χωρίς τελικά να τα καταφέρουν, πέτυχαν όμως να μπουν σε ένα άλλο κόβοντας με τροχό τις σιδερένιες μπάρες.

Από το εσωτερικό του αφαίρεσαν προϊόντα αξίας περίπου 1.000 ευρώ και φρόντισαν να εξαφανισθούν. Τελικά ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους, ενώ σημαντικό μέρος των κλεμμένων βρέθηκε σε υπόγειο εγκαταλελειμμένης κατοικίας τα οποί ακαι αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους.

Για την υπόθεση αυτή θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ευρυτανίας, οι δύο ενήλικοι της υπόθεσης με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και διάπραξη κλοπών, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, που εξετάζει τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.