Θέσεις εργασίας στο Δήμο Στυλίδας και το Δήμο Θηβαίων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 11:01 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Στυλίδας και το Δήμο Θηβαίων

Την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, δίµηνης διάρκειας, συνολικού αριθµού τεσσάρων (4) ατόµων, για την κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του, ανακοίνωσε ο ∆ήµος Στυλίδας.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα αναλυτικά τις θέσεις εργασίας:

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά στα γραφεία της υπηρεσίας, οδός Ελ. Βενιζέλου 31 - Στυλίδα και ειδικότερα στο γραφείο ∆ιοικητικής Μέριµνας & Ανθρώπινου ∆υναµικού, αρµόδια υπάλληλος κ. Κρικζώνη Βασιλική, τηλέφωνο: 2238350140.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Επίσης ο Δήμος Θηβαίων ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του και συγκεκριμένα ΥΕ Εργατών Κήπου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Θηβαίων, Κύπρου 3, Τ.Κ. 32200 Θήβα Ν. Βοιωτίας, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, υπόψιν κας Γαρυφαλλιάς Κυρίκου (τηλ. Επικοινωνίας 2262350684).

Λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση