Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Παγοδρόμιο, καρουζέλ και άλλες εκπλήξεις τα Χριστούγεννα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 17:12 Λαμία: Παγοδρόμιο, καρουζέλ και άλλες εκπλήξεις τα Χριστούγεννα!

Τις αμέσως επόμενες ημέρες η πόλη θα φορέσει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα....

«Τα φετινά Χριστούγεννα στη Λαμία θα έχουν χρώμα, γεύση, φως, μουσική…», όπως είχε δηλώσει στο LamiaRerort η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αμαλία Ποντίκα.

Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί ο στολισμός και η πόλη θα μπει σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς με πολύ χρώμα και φως.

Φέτος η πλατεία Ελευθερίας θα φωτίζεται από μια ιδιαίτερη κατασκευή που στήθηκε στο κέντρο της πλατείας. Πρόκειται για μία χριστουγεννιάτικη μπάλα που θα γεμίσει με χρώμα και φως το κέντρο της πόλης σε πλήρη αρμονία με τον υπόλοιπο χριστουγεννιάτικο στολισμό, στους πεζόδρομους και αλλού.

Στην πλατεία Πάρκου ετοιμάζεται το παγοδρόμιο, που όπως λένε οι πληροφορίες θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει από εβδομάδα, όπως και το καρουζέλ, που θα περιμένει τους μικρούς μας φίλους επίσης στην πλατεία Πάρκου.

Στην πλατεία Πάρκου θα στηθεί επίσης και το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία που θα γίνει η γιορτή για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που θα συνοδεύεται από πολλές εκπλήξεις.

 Φορέστε λοιπόν το πιο γιορτινό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε να ζήσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα στη Λαμία!!!