Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το μήνυμα της οικογένειας του Παναγιώτη - Ραφαήλ την Ημέρα των Ευχαριστιών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 14:52 Το μήνυμα της οικογένειας του Παναγιώτη - Ραφαήλ την Ημέρα των Ευχαριστιών

«Αυτή η νίκη ανήκει στον καθένα από σας που ξόδεψε χρήμα, χρόνο και σκέψη για να μας υποστηρίξει»

Η Αμερική γιόρταζε χθες Πέμπτη 28 Νοεμβρίου την Ημέρα των Ευχαριστιών. Αυτή την ημέρα διάλεξε η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, ο οποίος βρίσκεται στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, για να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που βοήθησε να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι του μικρού στην Αμερική για τη θεραπεία του.

Με μία ανάρτησή της χθες στο Facebook με τη φωτογραφία του Παναγιώτη-Ραφαήλ η οικογένεια έστειλε την αγάπη της, τονίζοντας ότι το αγόρι διανύει την αναμενόμενη περίοδο ανάρρωσης.

«Σήμερα η Αμερική γιορτάζει την ημέρα των ευχαριστιών. Βρήκαμε λοιπόν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά που χάρη στην αγάπη σας και την δύναμη σας καταφέραμε να είμαστε εδώ. Αυτή η νίκη ανήκει στον καθένα από σας που ξόδεψε χρήμα, χρόνο και σκέψη για να μας υποστηρίξει!! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλά, διανύουμε την αναμενόμενη περίοδο ανάρρωσης. Σας ευχαριστούμε για όλα! Πολλά φιλιά από τον μικρό σας ήρωα!!!» έγραψε η οικογένεια.

Διαβάστε εδώ τι είχε πει στις 22 Νοεμβρίου στον ΑΝΤ1 ο κορυφαίος γιατρός Βασίλης Δάρρας που ανέλαβε τη θεραπεία του.