Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από άκρη σε άκρη γυρίζει τη Φθιώτιδα ο Μητροπολίτης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 09:28 Από άκρη σε άκρη γυρίζει τη Φθιώτιδα ο Μητροπολίτης

Συνεχίζοντας αδιάκοπα το ποιμαντικό και κοινωνικό του έργο που ανέλαβε από την πρώτη στιγμή ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, βρέθηκε στην Αταλάντη και τέλεσε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, λαμπρή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας χοροστάτησε στο μεθεόρτιο Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, για τη μνήμη του Οσίου Φιλαρέτου, του Προστάτη και Εφόρου του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης.

Ενδιάμεσα για δεύτερη φορά σε ένα 24ωρο μετέβη στην Αθήνα για την τέλεση ενός γάμου.

Συμπληρώνουμε ότι το Σάββατο, βρέθηκε για 2η φορά στην Αμφίκλεια και συγκεκριμένα στο Μοναστήρι για το μνημόσυνο του αγιασμένου γέροντος Αμβρόσιου Λάζαρη και ενώ αργότερα επισκέφθηκε την κεντρική λαική αγορά της Λαμίας, ευλόγησε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κατηχητικών Σχολείων και έπαιξε μπάλα με τα παιδιά.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις δραστηριότητες του Μητροπολίτη μας την Κυριακή με την ευχή που έδωσε ο ίδιος  «Να εορτάσουμε αληθινά Χριστούγεννα και αληθινά Χριστούγεννα ζούμε μόνο,  όταν γεμίζει η καρδιά μας αγάπη για τον συνάνθρωπο, διότι τότε πραγματικά βρίσκει θέση ο Χριστός μέσα μας»:

Αταλάντη

Φιλόπτωχο Ταμείο