Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρεις θέσεις ασκούμενων δικηγόρων στην Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 18:55 Τρεις θέσεις ασκούμενων δικηγόρων στην Περιφέρεια Στερεάς

Με έδρα τη Λαμία…

Πρόσκληση σε υποψήφιους δικηγόρους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τμήμα της πρακτικής τους άσκησης, διάρκειας έξι (6) μηνών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, απευθύνει ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας (2/12/2019) στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δηλαδή έως και την 11/12/2019.

Ο αριθμός των υποψηφίων δικηγόρων που θα πραγματοποιήσουν την άσκησή τους στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, έχει οριστεί σε τρία (3) άτομα. Η παρούσα πρόσκληση αφορά σε τρεις (3) θέσεις για την Νομική Υπηρεσία Π. Στ. Ε. (με έδρα τη Λαμία).

Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται ως ακολούθως :

για την Νομική Υπηρεσία Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (έδρα) στην Δ/νση Διοίκησης Π.Σ.Ε. - Τμήμα Γραμματείας (Λ. Καλυβίων 2 – 35132 Λαμία), αυτοπροσώπως, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (2/12/2019) δηλ. έως και την 11/12/2019, από 9:00 π.μ. – 15:00 μ.μ. ή ταχυδρομικώς, εφόσον η αποστολή τους αποδεικνύεται από σφραγίδα ταχυδρομείου ή άλλο αποδεικτικό μέσο.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Επίσης μία θέση ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ανακοίνωσε για την ΠΕ Βοιωτίας η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά.

Περισσότερα ΕΔΩ.