Δύο ειδικούς συμβούλους ζητεί ο Δήμαρχος Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 08:53 Δύο ειδικούς συμβούλους ζητεί ο Δήμαρχος Λαμιέων

Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικών Συμβούλων γι ατην υποστήριξη του έργου του ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Οι θέσεις παρουσιάζονται αναλυτικά στον πίνακα που ακολουθεί:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν μέχρι την Παρασκευή 06-12-2019, σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων εγγράφων που εκδόθηκαν από τις υπηρεσίες και τους φορείς αυτούς ή των ακριβών αντιγράφων τους στα γραφεία του Δήμου (Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού, Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, Λαμία, ΤΚ 35100, τηλ. 2231351031, 2231351027) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η πλήρωση των θέσεων, θα διενεργηθεί με απόφαση Δημάρχου, ο οποίος και θα επιλέξει, εκ των εχόντων τα απαιτούμενα προσόντα, τον κατά την απόλυτη κρίση του κατάλληλο υποψήφιο.

Η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Για τα απαραίτητα προσόντα και δικαιολογητικά πατήστε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com