Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Θωρακικών συμπιέσεων (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 12:17 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Θωρακικών συμπιέσεων (ΦΩΤΟ)

Ο Ανθρωπιστικός Οργανισμός «Δράσεις Ζωής» με την Επείγουσα Διασωστική Ομάδα του (Ε.Δ.Ο.) και σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης της Ζωής (Ε.Κ.Υ.Ζ.) και τον φορέα πιστοποίησης EMD, Health+Rescue Academy (H.aR.A.), πραγματοποίησε το σεμινάριο H.O.P.E. (Hands On Practical Experience), με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Ήταν ένα σεμινάριο, που αφορούσε στην εκπαίδευση στις Θωρακικές Συμπιέσεις (Θ.Σ.), δεξιότητα που την εφαρμόζουμε σε ανθρώπους που καταρρέουν μπροστά μας.

Ολιγομελείς ομάδες εξασκήθηκαν σε ειδικά προπλάσματα, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων εκπαιδευτών του Συλλόγου μας.

Το πρόγραμμα ήταν δωρεάν και μετά το πέρας της εκπαίδευσης χορηγήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Καθημερινός στόχος του Ανθρωπιστικού Οργανισμού «Δράσεις Ζωής» είναι η βιωματική επαφή μικρών και μεγάλων, πάνω στις βασικές αξίες και αρχές της ζωής μέσω της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και των κοινωνικών δράσεων σε διάφορους τομείς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ανθρωπιστικού Οργανισμού «Δράσεις Ζωής»:

www.draseiszois.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Δράσεις Ζωής

Δείτε φωτογραφίες από το Σεμινάριο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση