Επεισόδιο με Κούγια σε μπουζούκια στη Λάρισα-Τι έγινε [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 12:44 Επεισόδιο με Κούγια σε μπουζούκια στη Λάρισα-Τι έγινε [βίντεο]

Ενταση με τον γνωστό ποινικολόγο σε νυχτερινό μαγαζί στη Λάρισα

Χαμός σε νυχτερινό μαγαζί στη Λάρισα, με τον Αλέξη Κούγια να έχει διαπληκτισμό με θαμώνες!

Ολα έγιναν το Σάββατο το βράδυ σε νυχτερινό μαγαζί στη Λάρισα, μετά τη νίκη της ΑΕΛ όπου πρόεδρος είναι ο γνωστός ποινικολόγος, επί του Βόλου με 2-1 στο Πανθεσσαλικό.

Πως ξεκίνησε το επεισόδιο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το συμβάν, άγνωστος πλησίασε το τραπέζι του γνωστού ποινικολόγου τη στιγμή που ο τραγουδιστής του κέντρου τραγουδούσε τον ύμνο της Λάρισας.

Ο συγκεκριμένος άνδρας αφού τραγουδά τον ύμνο της ΑΕΛ, πλησίασε το τραπέζι του Αλέξη Κούγια και φαίνεται να λέει κάτι έξαλλος προς τον ποινικολόγο. Ο Κούγιας αντέδρασε έντονα και βρίζει τον θαμώνα. Εν συνεχεία ο πρόεδρος της ΑΕΛ πετά ένα ποτήρι νερό στον άνδρα και σηκώνεται με υψωμένα χέρια με κίνηση για να του επιτεθεί. Κάπου εκεί το βίντεο που τραβά θαμώνας σε διπλανό τραπέζι διακόπτεται.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αργότερα από πλευράς Κούγια, είχε έντονο διαπληκτισμό με άνδρα από διπλανό τραπέζι που παρενόχλησε τη συνοδό του. Και ακολούθως ο φίλος του ζήτησε τον λόγο, με τον γνωστό ποινικολόγο να έχει το επεισόδιο με αυτόν, όπως φαίνεται και στο εν λόγω βίντεο.  

Τα βίντεο με τον Αλέξη Κούγια

Το βίντεο της έντασης Κούγια σε νυχτερινό μαγαζί στη Λάρισα:

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση