Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νοσοκομείο Λαμίας: Το Σάββατο τα εγκαίνια του γραφείου Εθελοντών Υγείας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 13:25 Νοσοκομείο Λαμίας: Το Σάββατο τα εγκαίνια του γραφείου Εθελοντών Υγείας

Μαζί με την εορτή της Παγκόσμιας ημέρας Εθελοντή.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στις 11.00 π.μ στο ισόγειο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή και θα εγκαινιάσουμε τη λειτουργία του Γραφείου Εθελοντών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Νοσοκομείου μας, με ομιλίες για τον Εθελοντισμό και την πορεία της λειτουργίας του Μητρώου Εθελοντών μας, βραβεύσεις και άλλες δράσεις.

Η λειτουργία του Γραφείου Εθελοντών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας, που πλέον θα βρίσκεται στο ισόγειο του Νοσοκομείου, κρίθηκε απαραίτητη για την διαχείριση και τον συντονισμό των 190 εθελοντών, οι οποίοι από το 2018 και έως σήμερα, έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Εθελοντών και Εθελοντικών Ομάδων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και προσφέρουν καθημερινά τις εθελοντικές τους υπηρεσίες σε όλους τους τομείς Εθελοντικής δραστηριότητας του Μητρώου μας.

Πληροφορίες για τον Εθελοντισμό στο Νοσοκομείο Λαμίας:
Ιστότοπος Γ.Ν.Λαμίας: www.hosplam.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook (Σελίδα): Εθελοντές Υγείας Γ.Ν.Λαμίας
Instagram @ Lh_healthvolunteers