Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας στο Γιάννη Σαρακιώτη για τον «Λαθροπρωθυπουργό»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 16:49 Επίθεση της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας στο Γιάννη Σαρακιώτη για τον «Λαθροπρωθυπουργό»

Μέτωπο με την Νομαρχιακή Επιτροπή στη Φθιώτιδα του κυβερνώντος κόμματος φαίνεται ότι άνοιξε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης με αφορμή άρθρο του στον ηλεκτρονικό τύπο με τίτλο «Λαθροπρωθυπουργός», στο οποίο αναφερόταν στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας «σήκωσε το γάντι» κάνοντας λόγο για «καλάμι που καβάλησε» προτρέποντάς τον να ασχοληθεί «με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας».

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας:

«Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε το ενδιαφέρον του Βουλευτή Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννη Σαρακιώτη για την πολιτική ιστορία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των Προέδρων της . Μάλλον μετά την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος των πρόσφατων εθνικών εκλογών από τον ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει χρόνος και για ιστορικές αναδρομές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Παρακολουθώντας το παραλήρημα του Βουλευτή για λαθραίους στην πολιτική απευθύνουμε το πιο κάτω ερώτημα στον κύριο Βουλευτή .

Αυτός που έρχεται από διαφορετικό πολιτικό χώρο ΛΑΘΡΑΙΑ παραμονές των εθνικών εκλογών και κατέρχεται ΛΑΘΡΑΙΑ υποψήφιος βουλευτής σε λίστα χωρίς σταυροδοσία καταλαμβάνοντας θέση συνυποψήφιου του και εκλέγεται ΛΑΘΡΑΙΑ κυβερνητικός βουλευτής για 4 χρόνια ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ πως λέγεται?

Θα συστήναμε στον κύριο Βουλευτή να κατέβει από το καλάμι που καβάλησε και να αφουγκραστεί τα  πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.

Στη ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά της παράταξής μας στον τόπο καθώς και για όλους τους Προέδρους της που υπηρέτησαν και την παράταξη και τη χώρα .»