Σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο 90χρονη μετά από επίθεση αδέσποτου σκύλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 17:17 Σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο 90χρονη μετά από επίθεση αδέσποτου σκύλου

Η άτυχη γυναίκα δεν έχει κανέναν συγγενή και χρειάστηκε την παρέμβαση των κοινωνικών υπηρεσιών.

Μόνη και χωρίς κανένα στήριγμα στη ζωή, 90χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου, μετά από επίθεση που δέχτηκε από αδέσποτο σκύλο στην περιοχή του Χρυσοχοΐδη.

Η γυναίκα που ζει μόνη, σε συνθήκες που επέβαλαν την κινητοποίηση της κοινωνικής υπηρεσίας, τραυματίστηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

Η επίθεση του σκύλου ήταν ένα ακόμη χτύπημα στην ήδη επιβαρυμένη από τις συνθήκες διαβίωσης, υγεία της. Για την προστασία της 90χρονης και τον καθαρισμό του σπιτιού της έχει αναλάβει πρωτοβουλία ο Δήμος μετά από αναφορές των γειτόνων που την πρόσεχαν.

Τα αδέσποτα συγκεντρώθηκαν από την περιοχή, αλλά η γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Πληροφορίες αναφέρουν πως από τον τραυματισμό στο κεφάλι την προηγούμενη Δευτέρα (2/12) το απόγευμα, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την όρασή της.

Στο μεταξύ, έχουν ενημερωθεί συγγενείς της στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της υγείας της και η διαμονή της όταν βγει από το Νοσοκομείο. Μεγάλη κινητοποίηση για να επιβιώσει σε συνθήκες αξιοπρέπειας, υπάρχει και από τους γείτονες.

Πηγή: e-thessalia.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση