Το Ευχαριστώ της Οικογένειας του Νίκου Χριστοδούλου που «έφυγε»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 16:30 Το Ευχαριστώ της Οικογένειας του Νίκου Χριστοδούλου που «έφυγε»

Ένα από τα καλύτερα παιδιά της Λαμίας «έφυγε» ανήμερα της ονομαστικής εορτής, μόλις στα 52 του χρόνια. Το χαμόγελο του Νίκου θα λείψει όχι μόνο από τους συναδέλφους του στη λαϊκή αγορά, αλλά από όλους τους Λαμιώτες που τον αγαπούσαν.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Οικογένειας του Νίκου Χριστοδούλου:

«Η οικογένειά μας απευθύνει από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση που εισπράττουμε όλες αυτές τις μέρες της βαθιάς οδύνης για την τραγική και άδικη απώλεια του Νίκου μας.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, πελάτες και όσοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είχατε έρθει σε επαφή με τον Νίκο και την οικογένεια του  αφήσατε βαθιά μέσα στη ψυχή μας, με λόγια και πράξεις, ένα ηχηρό αποτύπωμα σεβασμού, αναγνώρισης και αξιοπρέπειας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Α' Χειρουργικής Πτέρυγας του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401 για την άψογη νοσηλεία και φροντίδα που παρείχαν στον αγαπημένο μας Νίκο για περισσότερες από 40 ημέρες.

Η οικογένεια για να τιμήσει την μνήμη του Νίκου θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε δωρεά τροφίμων και υλικού εξοπλισμού σε ιδρύματα της πόλης μας. Παράλληλα σε συνεργασία με την Κοινότητα Άνω Βαρδατών έχει αναλάβει την υλοποίηση έργου περίφραξης του Κοιμητηρίου της Κοινότητας.

Ευχαριστούμε όλους σας που σεβαστήκατε την επιθυμία μας για την μην αποστολή στεφάνων στην εξόδιο ακολουθία. Για όσους έχουν εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση του παραπάνω έργου έχει δημιουργηθεί σχετικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς με  ΙΒΑΝ GR4501712910006291146954614

Εκφράζουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη σε όλες και όλους σας για την αγάπη και τον σεβασμό σας στη μνήμη του αγαπημένου μας Νίκου
».

Η οικογένεια Νίκου X. Χριστοδούλου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση