Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αύριο Κυριακή το μνημόσυνο της Σταρ Ελλάς Έλενα Αλεξοπούλου στην Παλαιοκερασιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιουνίου 2015 21:20 Αύριο Κυριακή το μνημόσυνο της Σταρ Ελλάς Έλενα Αλεξοπούλου στην Παλαιοκερασιά

Την Κυριακή  το πρωί, 7 Ιουνίου 2015, τελείται σαρανταήμερο μνημόσυνο στη μνήμη της ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ Έλενας Αλεξοπούλου, στην κεντρική εκκλησία της Παλαιοκερασιάς.

Πρωτομαγιά του 2015. Είναι η ημέρα που έφυγε από κοντά μας ένα από τα πιο χαρισματικά πρόσωπα που γέννησε αυτός ο τόπος, η ηθοποιός και Σταρ Ελλάς του 1969 Έλενα Αλεξοπούλου.

Η Έλενα ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από το χωριό Παλαιοκερασιά του Δήμου Στυλίδας και σε νεαρή ηλικία εγκαταστάθηκε  μόνιμα στην Αθήνα όπου εργάστηκε ως μανεκέν. Πανέμορφη κοπέλα, προικισμένη με πολλές αρετές, σε ηλικία μόλις 17 ετών έλαβε μέρος στα καλλιστεία και εξελέγη Σταρ Ελλάς παμψηφεί, κάτι που σε ελάχιστες περιπτώσεις συμβαίνει.

Ακολούθως σπούδασε στη δραματική σχολή και έγινε ηθοποιός με σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις στο θέατρο την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Όπως έγραψαν τα έντυπα μέσα της εποχής, τάραξε τα νερά στον καλλιτεχνικό κόσμο με τις θεατρικές και τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Έμεινε ως το τέλος της ζωής της συνεπής στις αρχές και τις αξίες της, ασύμβατη και πολύ αξιοπρεπής.

Καλό σου ταξίδι Έλενα