Αναβλήθηκε η δίκη για την παράσυρση και εγκατάλειψη 49χρονης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 08:16 Αναβλήθηκε η δίκη για την παράσυρση και εγκατάλειψη 49χρονης

Ο οδηγός ήταν χωρίς δίπλωμα γιατί του είχε αφαιρεθεί λόγω μέθης…

Αναβλήθηκε η δίκη για δύο άτομα που κατηγορούνται για σωματική βλάβη από αμέλεια, εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, μιας 49χρονης γυναίκας το απόγευμα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου, που τραυματίστηκε βαριά, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει την οδό Πολυμέρη στον Βόλο.

Η δίκη είχε προσδιοριστεί για τις 11 Δεκεμβρίου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου παραβρέθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι, 45 χρονών ο οδηγός και 36 ετών ο συνοδηγός, αλλά ο συνήγορος πολιτικής αγωγής ζήτησε αναβολή, προκειμένου να αναρρώσει η γυναίκα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου. Το αίτημα του συνηγόρου έγινε δεκτό και η δίκη αναβλήθηκε για τις 25 Νοεμβρίου 2020.

Κατά του 45χρονου οδηγού, που είναι επιχειρηματίας, ασκήθηκε δίωξη για σωματική βλάβη από αμέλεια, εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα (του είχε αφαιρεθεί λόγω μέθης).

Κατά του 36χρονου συνοδηγού, που έχει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Βόλο, ασκήθηκε δίωξη για παράλειψη προσφορά βοήθειας, κατηγορίες που είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Πηγή: magnesianews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση