Σαρακιώτης: «Για να δούμε ποιος λέει ψέματα κε Γεωργιάδη… Με το συμπάθιο Υπουργέ»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 08:04 Σαρακιώτης: «Για να δούμε ποιος λέει ψέματα κε Γεωργιάδη… Με το συμπάθιο Υπουργέ»

Έντονη αντιπαράθεση του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας…

Προκάλεσε αντιπαραθέσεις η ομιλία του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννη Σαρακιώτη στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2020 στη Βουλή.

Ο κ. Σαρακιώτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε προεκλογικές δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων από το 3,5% για τον προϋπολογισμό του 2020. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη που είπε ότι είναι «ψέμα» προσθέτοντας ότι «δεν αξίζει να είστε στη Βουλή σε αυτό το ιερό βήμα και να λέτε ψέματα…», επιδεικνύοντας συνέντευξη του πρωθυπουργού στις 2/5/2019 όπου αναφερόταν για μείωση στα πρωτογενή πλεονάσματα από το Π/Υ του 2021.

Στον κ. Γεωργιάδη - πέρα από την παρέμβαση που έκανε επί προσωπικού – ο βουλευτής Φθιώτιδας απάντησε με το παρακάτω βίντεο με τίτλο: «Για να δούμε ποιος λέει ψέματα κε Γεωργιάδη . . . Με το συμπάθιο Υπουργέ . . .», όπου παρουσιάζεται ο νυν πρωθυπουργός σε συνέντευξη του στο news247.gr να κάνει λόγο για μείωση των πλεονασμάτων – σε συνεννόηση με τους πιστωτές – από το 2020.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Επίσης ο βουλευτής Φθιώτιδας, ανέβασε βίντεο σχετικά με το ποιος λέει ψέματα για την ανάπτυξη του 4%:

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Σαρακιώτη στη Βουλή κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, όπου αναφέρεται επίσης, «στην ανάπτυξη του 4% που δεν ήρθε», στις φοροελαφρύνεις των επιχειρήσεων «που αφορούν μόλις το 2,5% αυτών», στην αγωνία των νέων επιστημόνων, στο Ελληνικό, αλλά και τη ΛΑΡΚΟ:

Δείτε τέλος την ομιλία του κ. Γεωργιάδη και την αντιπαράθεση που ακολούθησε στο τέλος με τον κ. Σαρακιώτη:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση