Δια ασήμαντη αφορμή το διπλό φονικό στις Θεσπιές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 07:53 Δια ασήμαντη αφορμή το διπλό φονικό στις Θεσπιές

Προφυλακιστέος ο συλληφθείς ιδιοκτήτης της εταιρίας σεκιούριτι…

Με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων στο μακελειό που έγινε μεταξύ ενόπλων την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις Θεσπιές, προφυλακίστηκε αντιμετωπίζοντας κακουργηματικές κατηγορίες όπως ανθρωποκτονία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Αντίθετα οι άλλοι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, καθώς έγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί τους ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στο έγκλημα.

Από την άλλη και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας σεκιούριτι που προφυλακίστηκε, υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα και θα ήταν αυτός στη θέση των νεκρών αν δεν είχε αμυνθεί.

Σύμφωνα με το δικηγόρο των κατηγορουμένων το διπλό φονικό έγινε διά ασήμαντη αφορμή. Αυτή η ασήμαντη αφορμή ωστόσο στοίχισε τη ζωή σε έναν 66χρονο και τον 34χρονο γιο του, ενώ ένας ακόμη συγγενής τους 50 ετών είναι τραυματίας στο Νοσοκομείο. Επίσης τραυματίας και μάλιστα πολύ σοβαρά είναι και ο 33χρονος γιος του συλληφθέντα και προφυλακιστέου ιδιοκτήτη ανταγωνιστικής εταιρίας – με αυτή των θυμάτων – σεκιούριτι, ο οποίος και νοσηλεύεται στην εντατική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση