Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όχι στις εκλογές με λίστα λέει ο Απόστολος Γκλέτσος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 17:51 Όχι στις εκλογές με λίστα λέει ο Απόστολος Γκλέτσος

Δεν θα συμμετέχουμε σε εκλογές με λίστα για δυο λόγους, λέει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Διαβάστε τι ανακοίνωσε ο επικεφαλής της "Τελείας"

«Αν, παρ’ ελπίδα, ο κ. Τσίπρας οδηγήσει σε θάνατο την ελληνική οικονομία, κάνοντας εκλογές, η «ΤΕΛΕΙΑ» ανακοινώνει ότι δεν θα συμμετέχει σ’ αυτές τις εκλογές σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και για δύο αντικειμενικούς λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι πρέπει ο αρχηγός να διαλέξει με λίστα το ψηφοδέλτιο, κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι είναι αντιδεοντολογικό, αντιδημοκρατικό έως και ρατσιστικό!

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε εθνικές εκλογές μέσα σε έξι μήνες σε ότι αφορά τα οικονομικά.

Υ.Γ. Παραμένουμε όμως ενεργοί στις επάλξεις!»

Επίσης ο επικεφαλής της "Τελείας" έστειλε διαδικτυακό μήνυμα προς τα στελέχη, τους υποψηφίους και τους φίλους του κόμματος.

Δείτε τι έγραψε:
«Αν η πολιτική μαφία, που κάθε τόσο εξαπατά με ψέματα τον λαό και παίρνει την εξουσία, οδηγήσει τώρα τη χώρα σε εκλογές και σε θάνατο την οικονομία, εμείς θα απέχουμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και γιατί μου είναι αδύνατο συνειδησιακά και αντικειμενικά να φτιάξω λίστα αξιολογώντας συναδέλφους που τους θεωρώ ξεχωριστούς και υπέροχους.

Από την άλλη ξέρετε όλοι ότι η «ΤΕΛΕΙΑ» δεν έχει κανένα χρηματοδότη. Είναι αδύνατο να ανταπεξέλθουμε οικονομικά και να διενεργήσουμε εθνικές εκλογές μέσα σε ένα πεντάμηνο.

Παρόλα αυτά θα παραμείνουμε ζωντανοί, δυναμικοί, δεν θα προδώσουμε τίποτα από τα ιδανικά μας, δεν θα ξεπουληθούμε και δεν θα συνεργαστούμε με κανέναν και ο χρόνος και ο ελληνικός λαός θα μας δικαιώσει.»

 Ο αρχηγός Απόστολος Γκλέτσος