Παναγιώτης Αλεξανδρής: «Υποδειγματικός ο χώρος για το νέο Δικαστικό Μέγαρο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 07:32 Παναγιώτης Αλεξανδρής: «Υποδειγματικός ο χώρος για το νέο Δικαστικό Μέγαρο»

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης από τη Λαμία, άφησε ελπίδες για να δρομολογηθούν ευχάριστες εξελίξεις στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων…

«Υπάρχει η πρόθεση από τη δική μας μεριά και σε συνδυασμό με τα όσα υπάρχουν μπορεί να αποδώσουν καρπούς», ήταν η κεντρική ιδέα από την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Παναγιώτη Αλεξανδρή στη Λαμία.

Ο κ. Αλεξανδρής αποδέχθηκε την πρόσκληση των συναδέλφων του στο ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας και  προσωπικά του Προέδρου του Θανάση Μακρυγιάννη, προκειμένου να δει με τα ίδια του τα μάτια τι υπάρχει και τι μπορεί να γίνει για την διευκόλυνση του έργου της δικαιοσύνης στη Φθιώτιδα.

Ήταν μεγάλη η χαρά του, όπως είπε, να επισκεφθεί τη Λαμία, δηλώνοντας γνώστης της κατάστασης και θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση των τοπικών παραγόντων για την επίλυσή τους. Ειδικά για το χώρο του υπό ανέγερση δικαστικού μεγάρου, τον χαρακτήρισε «υποδειγματικό», αφήνοντας ελπίδες ότι κάτι μπορεί να αρχίσει να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

«Τα έχουμε πει πολλές φορές τα προβλήματα μας είναι όμως πιο σημαντικό κάποιος να τα δει από κοντά», σημειώνει ο κ. Μακρυγιάννης που μαζί με μέλη του ΔΣ υποδέχτηκαν και συνόδευσαν τον κ. Αλεξανδρή στο Εφετείο, στο παλιό Δικαστικό Μέγαρο, αλλά και στο χώρο που κάποια στιγμή όλοι ελπίζουν ότι θα αναγερθεί το νέο κτίριο για τη δικαιοσύνη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης στη Λαμία:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση