Παρών στο καλωσόρισμα του Πρωθυπουργού στο εργοτάξιο του Ε65 ο Συμεών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 11:10 Παρών στο καλωσόρισμα του Πρωθυπουργού στο εργοτάξιο του Ε65 ο Συμεών

Το σημερινό πρόγραμμα του Σεβασμιότατου…

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινούται ότι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  μας κ. Συμεών σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 14:30 το μεσημέρι θα μεταβεί στον υπό κατασκευή Εθνικό  αυτοκινητόδρομο Ε65, προκειμένου να καλωσορίσει και αυτός στην Επαρχία μας τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και να του εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες για την εκπροσώπηση του ιδίου και της Ελληνικής Κυβερνήσεως κατά την πρόσφατη Ενθρόνισή του από τον Υπουργό των Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως και σύσσωμης της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, πολλών Υπουργών αλλά και όλων των συντοπιτών μας Βουλευτών Φθιώτιδος του Κυβερνώντος κόμματος. 

Προηγουμένως ο Σεβασμιώτατος θα επισκεφθεί διαδοχικά:

Τα συστεγαζόμενα σχολεία του Ειδικού Σχολείου Λαμίας, το 2ο Λύκειο, το 6ο Γυμνάσιο Λαμίας και την αγορά της πόλεως για να ευχηθεί σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Επίσης το απόγευμα θα παραστεί σε Πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Λαμίας εν όψει των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα:

Στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων θα παραστεί στην Παρουσίαση Βιβλίου Δημιουργικής Γραφής των εγκλείστων εκπαιδευομένων του Σχολείου δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Δομοκού.

Ακολούθως θα παρακολουθήσει την Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας.

Στις 20:00 θα παρακολουθήσει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στο Δημοτικό Θέατρο και στην συνέχεια θα τελέσει την καθιερωμένη Ιερά Αγρυπνία της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Ευρυτανίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση